Follow Erkan Arkuttan Güncel Yazılar on WordPress.com

Tüm dünya olayların arkasında gözüken Hz. Hızır’ı konuşuyor! Seyredin


 

 1299832501_japantsunami

Mısır’da yaşanan büyük kargaşanın içinde yeşil ışıklı elinde bayrak tutan bir atlı göründü. İnsanlardan fark edenler bu görüntüleri hayretler içinde izlediler. Şimdi bu video youtubeta izlenme rekorları kırıyor. Mısır’da insanların ortasından süzülen yeşil atlı 1:21. saniyede gözüküyor, bu linkten seyredebilirsiniz:

http://www.youtube.com/watch?v=gWQKOj9Sxkg&feature=related

Aynı görüntü şimdi de Japonya’daki depremde ortaya çıktı! Videoda 00:26.’ıncı saniyede kilisenin sol tarafında Hz. Hızır tekrar görülüyor. Bu videoyu da bu linkten seyredebilirsiniz:

http://www.youtube.com/watch?v=S8I9rD_idZ4

Hz. Hızır’ın anlamı “yeşil” demek. Geçtiği yerlerdeki otları yemyeşil hale getirdiği için bu isimle anılıyor. Allah tarafından büyük olaylarda, büyük savaşlarda görevlendiriliyor. Kıyametten önceki son dönemde İslam hâkimiyetinde Hz. Mehdi’ye yardımcı olacağı söyleniyor. Ayrıca İstanbul’un fethinde Fatih Sultan Mehmet’e görünmeyen ordularla yardım ettiği, İstanbul’un feth edilişini surlara oturarak izlediği de birçok kaynakta belirtiliyor. Dünya çapında yaşanan büyük olayların arkasından Hz. Hızır çıkıyor. Son derece ilginç ve hayret verici olaylar bunlar. Yeni bilgiler öğrendiğimde sizlerle paylaşacağım.



Yorum bırakın