Follow Erkan Arkuttan Güncel Yazılar on WordPress.com

Muhteşem bir gösteri!


13487529454

Ukraynalı müthiş yetenek Kseniya Simonova


Seyredeceğiniz bu video Ukranyalı Genç Kseniya Simonova tarafından “Yetenek sizsiniz”yarışmasında finalde sergilenmiş, bence tek kelime ile muhteşem bir gösteriSanatçı Almanya’nın II. Dünya harbi sırasında Ukrayna’yı istila edişini, parmaklarını kum zeminde gezdirerek çiziyor ve finalde tüm seyirciler bu muhteşem gösteriden çok etkileniyorlar, sizlerle paylaşmak için video sayfama ekledim:

http://video.mynet.com/erkanarkut/Muhtesem-bir-gosteri-kacirmayin/1126853

eternaltears03

Gördüğünüz gibi insan sanatta muhteşem bir estetik, güzellik ve incelik ortaya koyuyor. Ama burada tabii ki şu soruyu sormak gerekiyor, asıl bu sanatı yapan kim? Her insanda ayrı bir yetenek şeklinde gözüken kim? Leonardo da Vinci’nin tablolarının, sağır besteci Beethoven’in bestelerinin, ya da böyle sıradan halktan bir insanın tuvaline yansıyan bu mükemmel resimlerin gerçek sahibi kim? Bütün bu güzellikleri Allah yaratıyor, tek tek yetenekleri insanlara O veriyor, bizler de sadece kendimiz yapıyormuş hissine kapılıyoruz …

Allah’ın boyası… Allah(ın boyasın)dan daha güzel boyası olan kimdir? Biz (yalnızca) O’na kulluk edenleriz. (Bakara Suresi, 138)



Yorum bırakın