Follow Erkan Arkuttan Güncel Yazılar on WordPress.com

Farrakhan: Hz. Mehdi ve Hz. İsa geldi! Seyredin


114736-004-3C2ADBD4

İslam Milleti hareketinin lideri Farrakhan.


“İslam Milleti” hareketinin lideri Louis Farrakhanyaptığı bir konuşmasında halka şöyle seslendi: “Bunlar büyük Mehdi’nin, Müslümanların beklemekte oldukları Mehdi’nin şu anda yeryüzünde olduğunun bir alametidir. Ümit ettiğiniz, özlediğimiz Hz. İsa’da şu anda yeryüzünde!” İlgili videoyu sayfama ekledim, buradan seyredebilirsiniz:http://video.mynet.com/erkanarkut/Farrakhan-Hz-Mehdi-ve-Hz-Isa-geldi/1128597

Gördüğüm kadarıyla dünyaca ünlü politikacılar, siyaset adamları yaptığı konuşmalarda Hz. Mehdi’nin ve Hz. İsa’nın geldiğini insanlara duyurmaya başladılar. Bir süre önce de İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad da katıldığı bir röportajda Hz. Mehdi’yi çok yakında göreceğimizi ve onu büyük bir özlemle beklediğini anlatıyordu. Peki Hz. Mehdi’nin çıkış alametlerinden hangileri gerçekleşti diye araştırdığımızda nelerle karşılaşıyoruz biliyor musunuz? Dünyanın her yerini karışıklık ve kargaşanın kaplaması, Müslümanlara baskının artması, İran Irak savaşının çıkması, Afganistan’ın işgal edilmesi, Fırat’ın suyunun kesilmesi, Ramazan’da ay ve güneş tutulmaları, Kâbe’ye baskın yapılması, Lulin kuyruklu yıldızının çıkması ve depremlerin artması… İşte bu alametlerin ve çok burada daha saymadıklarımın hepsi gerçekleşti.

Şimdi kıyametten önceki son dönemde yaşadığımız herkes tarafından konuşuluyor, büyük İslam âlimleri de bunu doğruluyor. Tüm Müslümanlar kendilerini bu kargaşadan ve zulümden çekip kurtaracak Hz. Mehdi’lerini bekliyorlar. Hıristiyanlarda yüzyıllardır Hz. İsa’nın tekrar dünyaya döneceği günü özlemle bekliyorlar. Hz. İsa’nın tekrar yeryüzüne döneceği ve öldürülmediği Kuran’da şöyle bildiriliyor:

Ve: “Biz, Allah’ın Resulü Meryem oğlu Mesih İsa’yı gerçekten öldürdük” demeleri nedeniyle de (onlara böyle bir ceza verdik.) Oysa onu öldürmediler ve onu asmadılar. Ama onlara (onun) benzeri gösterildi.Gerçekten onun hakkında anlaşmazlığa düşenler, kesin bir şüphe içindedirler. Onların bir zanna uymaktan başka buna ilişkin hiçbir bilgileri yoktur. Onu kesin olarak öldürmediler. (Nisa Suresi, 157)

Ona selam olsun; doğduğu gün, öleceği gün ve diri olarak yeniden-kaldırılacağı gün de. (Meryem Suresi, 15)

Bu yüzyılda hem Müslümanların hem de Hıristiyanların özlemle bekledikleri kurtarıcılarına kavuşacaklarını hep birlikte göreceğimizi düşünüyorum. Gerçekleşen alametler, Ortadoğu’da giderek tırmanan gerilimler, katliamlar ve fitneler, yeryüzünde sürekli artan depremler ve seller, artık tüm dünyanın gerçekten de bir kurtarıcıya ihtiyacının olduğunu gösteriyor.



Yorum bırakın